Категорії

Інформація

Список товарів виробника Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

Торгова марка GL SEEDS™ пропонує високоякісне насіння овочів провідних вітчизняних і європейських фірм-виробників

на сторінку
Показані 193 - 216 із 475 пунктів
  • 2505Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 20 гр. Ранньостиглий, високоврожайний гібрид цукрової кукурудзи, від сходів до технічної стиглості 70-80 днів. Качани завдовжки 17-20 см, зерно яскраво-помаранчеве, маса кондиційного качана 200-230 р. Смакові якості зерна у вареному вигляді відмінні, вариться дуже швидко. У фазі молочно-воскової стиглості використовується для...

  • 3703Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 20 гр. Суперсолодкий ультраранній (65-68 днів) гібрид. Качани щільно і рівномірно заповнені зерном яскраво-жовтого кольору, довжиною більше 21 см. Вміст цукрів більше 20%. Рослини стійкі до хвороб, адаптовані до органічного землеробства.

  • 2593Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 20 гр. Суперсолодкий ранньостиглий (80-100 днів), високоврожайний гібрид. Рослина висотою 160-190 див. Качани великі, довжиною 20-22 см, однорідні, циліндричної форми, масою 220-240 г, по 2-4 штуки на рослині. Зерно ніжного світло-жовтого кольору, прекрасних смакових якостей.

  • 3686Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 20 гр. Середньоранній (70-75 днів) посухостійкий сорт кукурудзи. Висота рослини 160-180 мм, качани однорідні, конічно-циліндричні, довжиною 18-20 см, з 16-18 рядами великих білих зерен. Маса кондиційного качана 230-250 г. Має чудові смакові якості.

  • 2704Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,1 гр. Високодекоративний однорічник. Стебла виходять з розетки листя і закінчуються колосоподібними суцвіттями, що складаються з дрібних рожевих або білих квіток. Висаджують в міксбордерах групами, чудово виглядає в рокарії.

  • 2846Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,25 гр. Багаторічна яскраво квітуча рослина з прямостоячими стеблами, досягає висоти 60-80 см. У кінці травня з'являються перші квіти, зібрані в густі щиткоподібні суцвіття малинового, білого або рожевого відтінку і зберігаються до жовтня. Добре ростуть на неродючому грунті. Ліхніс використовується для оформлення клумб, бордюрів і для...

  • 2845Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,5 гр. Великі атласні квітки до 7 см в діаметре. Цвітіння дуже рясне з липня по жовтень. Дуже красива групами на газонах і в рабатках, придатна для міксбордерів. Гарні поодинокі рослини на сонячному місці. Зрізання довго зберігається у воді.

  • 2815Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,1 гр. Зайцехвiст - однорічна злакова рослина з колосками довжиною 2-3см, що нагадують хвостики зайців, і листям сріблясто-зеленого кольору. Рослина віддає перевагу сухим і кам'янистим місцевостям. Використовується для прикраси клумб і бордюрів і для букетних композицій, виробів. Колоски з'являються на початку літа і цвітуть увесь літній...

  • 2727Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,2 гр. Чарівне рослина з пишними махровими красивими квітками, зібраними в щільні стрілоподібні суцвіття переважно рожевого забарвлення і мягкимисеро-зеленим листям. Рослина теплолюбива. Воліє місце з добре дренованим, суглинестой і удобреному грунтом. Вирощують розсадним способом і посівом грунт. Використовують для клумб,...

  • 4010Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,1 гр. Однорічна ампельна рослина з тонкими сланкими пагонами завдовжки до 50 см. Цвіте з червня до осені, цвітіння пишне. Квітки мають вогняно-червоне забарвлення, їх діаметр - до 2 см. Цей сорт краще квітне в сонячному місці, любить своєчасне зволоження, переносить холод.

  • 2834Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,1 гр. Чарівна пишноквітуча суміш, висотою всього 10-15 см, з тонкими стеблами і дрібними, діаметром до 2-х см, квітками унікального чисто - білого, кармінно - червоного, блакитного, синього, фіолетового, пурпурного, рожевого, бузкового, малинового забарвлення. Дуже гарна для оформлення клумб, контейнерів, балконів, висаджують по краю...

  • 2787Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,1 гр. Однорічна рослина. Стебла гіллясті, що звисають, довжиною 30-35см. Квітки дрібні, діаметром 1см, під час цвітіння покривають собою стебла, створюючи ефектний рубіново-червоний каскад. Насіння на розсаду висівають в горщики в березні-квітні і накривають склом або плівкою. Пересаджують розсаду у відкритий грунт в травні-червні....

  • 4006Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,25 гр. Посаджений великою групою льон вражає великою кількістю червоних квіток. Кущова рослина з прямими стеблами, світло-зеленими листками. Рослина теплолюбива. Віддає перевагу місцям з добре дренованим і удобреному грунтом. Використовують для оформлення квітників і на зрізання. 

  • 2788Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 1 гр. Багаторічна рослина. Стебла порожнисті, потужні, висотою 60-80см, з красивими великими колосоподібними суцвіттями різноманітних забарвлень. Вирощується висівом насіння у відкритий грунт навесні або під зиму. Цвітіння починається на другий рік в червні. Після закінчення цвітіння на початку літа, надземну частину зрізають, що стимулює...

  • 2650Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,1 гр. Багаторічник. Можна вирощувати на підвіконні. Рослина 50-70 см заввишки, рясно вкрита листям, з ніжними пахощами. Вегетація – 70-80 днів. Светлолюбна. РЕЦЕПТ «МОХІТО»: покладіть у склянку кубики льоду з м’ятою, тросниковим цукром, дольками лайму. Залийте газованою водою. При бажанні – додайте білий ром.

  • 3605Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 1 гр. Мізуна належить до сімейства Капустяні. Качан не утворює, а урожай віддає у вигляді пишної розетки зеленого листя, за формою, схожими на руколу, яка може досягати висоти 40-50 см. Характеризується скоростиглістю, високою врожайністю і непримхливістю.

  • 3606Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 1 гр. Мізуна червона - японський скоростиглий (25 днів) сорт гірчичного салату (капусти) з червонястим різьбленим листям. Смак пікантний, з легким ароматом свіжомеленого перцю. Неймовірно корисна своїми вітамінами і мінералами. Використовується для приготування салатів.

  • 2791Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,5 гр. Різнобарвна суміш сортів, придатних для озеленення і зрізання. Високі, сильні квітконоси не потребують підв'язки. Зрізані квіти довго стоять у воді. Цвіте з липня до перших заморозків.

  • 2747Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,4 гр. Незвичайне забарвлення великих махрових жоржиноподібних суцвіть додасть новий вигляд Вашого квітника. Рослина світлолюбна, надає перевагу пухкому і поживному грунту, потрібний рясний полив. Високі сильні стебла не потребують підв'язки. Ексклюзивна зрізка.

  • 2847Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,1 гр. Багаторічна зимостійка рослина. Стебла прямостоячі, опушені, заввишки до 60см. Квітки великі, чашовидні, діаметром 13-18см, вогняно-червоного кольору. Цвіте в травні-червні дружно, впродовж 3-4 тижнів. Рослини зацвітають на другий рік після посіву.

  • 2869Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,5 гр. Ефектна висока рослина з великим лопатевим листям і довгими гроновидними суцвіттями. Цвіте рясно на 2-й рік великими махровими квітками різноманітного забарвлення, що нагадують троянди. Найпишніше цвітуть на сонячних місцях з рихлим родючим грунтом. Використовується для групових посадок, декорування стін, загорож.

  • 4015Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,1 гр. Популярна світлолюбна, невимоглива до грунту, дворічна рослина. Компактні кущики з короткими квітконосами і махровими квітками ідеально підходять для оформлення квітників, газонів, балконів, використовуються як культура горщика. Цвіте на дру-гий рік впродовж усього сезону.

  • 2870Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,1 гр. Багаторічник, вирощується як дворічна рослину. Широко використовується для посадок в садах, скверах, парках, на кладовищах. Маргаритка придатна для культури горщика, а також для вирощування в теплицях на зрізання. Розмножують посівом насіння в грунт або розсадою. Ранній посів у березні-квітні дає можливість отримати квітучу...

  • 2792Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 5 гр. Наповнить Ваш сад казковим ароматом у вечірні та нічні години. Запашні рожево-фіолетові квіти зібрані в кисть. Рослина невибаглива, морозостійка. Використовують для групових посадок, в палісадниках, на балконах, мавританських газонах і вздовж доріжок.

Показані 193 - 216 із 475 пунктів