Категорії

Інформація

Список товарів виробника Производитель ТМ "Смачний"

на сторінку
Показані 25 - 35 із 35 пунктів
  • 3316СМ

    Производитель ТМ "Смачний"

    Насіння в пакеті 2 гр. Ранній високоврожайний сорт листової петрушки . Вегетаційний період - 60-65 днів від появи сходів. Формує густу розетку із довгих стебел з красивим темно-зеленим, ароматним великим листям.

  • 3327СМ

    Производитель ТМ "Смачний"

    Насіння в пакеті 3 гр. Високоврожайний ранньостиглий сорт, період від сходів до технічної стиглості 18-20 днів. Червоні коренеплоди видовжено-циліндричної форми з білим хвостиком, гладенькі, вирівняні, масою 18-25 г.

  • 3346СМ

    Производитель ТМ "Смачний"

    Насіння в пакеті 3 гр. Високоврожайний середньопізній сорт редиса. Вегетаційний період 25-30 днів. Коренеплід видовжено-циліндричної форми, білого кольору, довжиною до 15 см, масою 35-40 г. М'якоть біла, соковита, слабогострувата на смак. Сорт стійкий до стрілкування та високих температур. Рекомендований для вирощування у відкритому та закритому ґрунті.

  • 3315СМ

    Производитель ТМ "Смачний"

    Насіння в пакеті 3 гр. Сeредньоранній сoрт. Вeгетаційний пeріод у вiдкритому ґрунтi 24-25 днiв, у зaкритому 25-30 днiв. Утвoрює вeликі oкруглі кoренеплоди кaрмінно-чeрвоного кoльору, мaсою 30-40г, якi тривaлий чaс збeрігають тoварні якoсті пiсля збирaння. М’якуш бiлий, нiжний, сoковитий, мaслянистий, висoких смaкових якoстей. Сoрт cтійкий дo пeрепадів...

  • 3324СМ

    Производитель ТМ "Смачний"

    Насіння в пакеті 3 гр. Ранньостиглий сорт редису. Вeгeтaцiйний пeрioд 25-28 днів. Коренеплід округлої форми червоний з білим кінчиком М’якоть біла, щільна, соковита на смак середньо-гостра. Ціниться за вміст хімічних сполук і ферментів, які покращують обмін речовин в організмі. Вирощують в теплицях, парниках і у відкритому ґрунті.

  • 3326СМ

    Производитель ТМ "Смачний"

    Насіння в пакеті 3 гр. Сорт білої редьки Дайкон відноситься до середньоранніх і має період вегетації 50–70 днів від появи сходів до технічної стиглості. Білого кольору коренеплоди мають витягнуту циліндричну форму, наполовину заглиблені у ґрунт. Довжина коренеплоду 25–35 см, маса — 100–300 г. Особливість редьки в ніжному та соковитому смаку м'якоті, без...

  • 3325СМ

    Производитель ТМ "Смачний"

    Насіння в пакеті 3 гр. Середньостиглий сорт зимової редьки з високим урожаєм. Період розвитку редьки Чорної — 90–100 днів. Коренеплоди мають округлу форму та шкірку чорного забарвлення (звідки і назва сорту). М'якоть редьки білого кольору, соковита, з гострим смаком. Коренеплоди вагою близько 250 г ростуть повністю у землі, але легко дістаються вручну.

  • 3612Л

    Производитель ТМ "Смачний"

    Насіння в пакеті 1 гр. Для відкритого і захищеного грунту. Середньостиглий сорт. Період від сходів до технічної стиглості 125-130 днів. Рослина заввишки 60-65 см, має компактну розетку з соковитими черешками темно-зеленого кольору, з ніжним ароматом. Черешки - прекрасна добавка в салати, супи і тушене м"ясо.

  • 2185СМ

    Производитель ТМ "Смачний"

    Насіння в пакеті 0,2 гр. Середньоранній високоврожайний індетермінантний сорт томата з відмінними смаковими якостями. Вегетаційний період - 110-115 днів. Плоди великі, серцеподібної форми, масою - 250-500 г рожевого кольору. М' якоть м'ясиста та дуже солодка, містить невелику кількість насіння. Відрізняється відносною стійкістю до фітофторозу....

  • 2184СМ

    Производитель ТМ "Смачний"

    Насіння в пакеті 0,2 гр. Середньоранній високоврожайний індетермінантний сорт томата з відмінними смаковими якостями. Вегетаційний період - 110-115 днів. Плоди великі, серцеподібної форми, масою - 250-500 г червоного кольору. М' якоть м'ясиста та дуже солодка, містить невелику кількість насіння. Відрізняється відносною стійкістю до фітофторозу....

  • 3310СМ

    Производитель ТМ "Смачний"

    Насіння в пакеті 0,2 гр. Пізньостиглий індетермінантний сорт томата. Вегетаційний період 135-140 днів. Плоди сливовидної форми, червоного забарвлення, масою 80-100 г. Цінується за стабільну врожайність та стійкість до хвороб. Сорт рекомендований для свіжого споживання, консервування та соління, а також приготування томатної пасти і соків.

Показані 25 - 35 із 35 пунктів