Редька

Інформація

Насіння редька Ерлі Лонг Вайт F1 Збільшити для перегляду

Насіння редька Ерлі Лонг Вайт F1

Производитель NongWoo Bio (Корея)

2014П

Насіння в пакеті 20 шт. Редька Ерлі Лонг Вайт F1 — це швидкоростучий гібрид редьки дайкон. Має ранній термін дозрівання (період вегетації становить приблизно 2 місяці). Коренеплід цього гібрида білого кольору, без зеленої плями біля кореневої розетки. Довжина плодів — 40–45 см, маса — 0,8–0,9 кг. Плоди соковиті на смак, хрусткі, не мають гіркоти. Ерлі Лонг Вайт F1 відрізняється тривалим терміном зберігання, протягом якого смакові якості коренеплоду не змінюються. Плоди підходять і для переробки, і для свіжого ринку. Гібрид придатний для вирощування восени.

Детальніше

Производитель NongWoo Bio (Корея)

Інформація

Вирощується редька Ерлі Лонг насінням. Найчастіше проводиться прямий посів у ґрунт, проте можливе і вирощування під укриттям. Через 55–60 днів після посіву насіння коренеплоди дозрівають.

Оскільки даний гібрид підходить для осіннього вирощування, посів можна проводити на початку серпня, а в більш південних районах — на початку вересня. Це зручно робити на ділянках після збору інших культур, наприклад, кропу або цибулі. Для посіву роблять лунки на відстані 30 см один від одного і в кожну кладуть по 2–3 насінини. Після посіву грядку можна замульчувати торфом. ТМ «Професійне насіння» пропонує насіння редьки Ерлі Лонг Вайт F1 від корейського виробника за найприйнятнішою ціною.

При вирощуванні під укриттям насіння висівають на початку квітня, щоб у травні пересадити розсаду в теплицю. Ця культура не любить загущених посадок, тому відстань між рослинами повинна бути, як і при вирощуванні у відкритому ґрунті, близько 30 см.

Reviews (0)