Добрива

Інформація

Добриво Новалон Анти стрес для овочевих та фруктових культур Збільшити для перегляду

Добриво Новалон Анти стрес для овочевих та фруктових культур

Производитель Doctor Tarsa (Турция)

П030

Вага пакета 25 гр. Новалон Анти-стрес – мінеральне, комплексне добриво, спрямоване на забезпечення рослин усіма необхідними мікро- та макроелементами. Впливає на різні процеси розвитку живих організмів – стимулює ріст кореневої системи та надземної частини, прискорює процеси формування суцвіть та зав'язі, посилює імунний захист, збільшує врожайність різних садових та городніх культур. При регулярному використанні препарату можна помітити, що рослини легше переносять стресові дії, зміну агротехніки та умов вирощування. Активізуються такі важливі біохімічні реакції, як синтез корисних речовин, що також позитивно позначається на загальному стані живого організму. Препарат можна використовувати для кореневого підживлення або обприскування рослин на всіх етапах вегетації. Підходить для добрива різних овочевих, плодово-ягідних, квітучих та декоративних культур. 

Склад добрива Новалон Анти-стрес:

  • азот – 15%;
  • фосфор – 5%;
  • калій – 30%;
  • магній – 2%;
  • а також бор, мідь, цинк, залізо, марганець та молібден.

 

Детальніше

Производитель Doctor Tarsa (Турция)

Інформація

Новалон Анти-стрес: інструкція із застосування

Препарат (25 г) необхідно розчинити у 10 л води. Отриманим розчином обприскують рослини до повного змочування листя, приблизна витрата – 10 л на 100-150 кв. м.

Також 50 г добрива можна розчинити в 10 л води та використовувати розчин для кореневого підживлення. Приблизна витрата - 10 л на 30-50 рослин або 1-2 дерева.

Між обробками та підживленням потрібен інтервал у 10-12 днів. Препарат можна використовувати одночасно з пестицидами, в ранковий або вечірній час.

 

Reviews (0)