Добрива

Інформація

Фунгіцид Viridin (Триходермін) Збільшити для перегляду

Фунгіцид Viridin (Триходермін)

П022

Вага пакета 20 гр. Біофунгіцид Viridin (Триходермін) для захисту рослин від широкого спектру грибних бактеріальних хвороб. Склад: Основа препарату є спори та міцелій грибка Trichoderma viride та продукти метаболізму - біологічно активні речовини. Дія препарату: 
- Viridin (Триходермін) містить спеціально відібраний штам грибка Trichoderma з посиленим синтезом широкого спектру природних фунгіцидних і біологічно активних речовин. Гриб пригнічує розвиток фітопатогенів прямим паразитуванням, конкуренцією за субстрат, виділенням ферментів, антибіотиків (гліотоксин, вірідін та інші) та інших біологічно активних речовин.
- В грунті гриб розвивається на різних рослинних залишках, багатих целюлозою, на міцелії, плодових тілах фітопатогенів, що дозволяє очистити грунт від збудників хвороб.
- Гриб здатен формувати мікоризу з корінням рослин, що забезпечує збільшення площі поглинання рослинами поживних речовин і вологи з грунту.

Детальніше

Інформація

Особливості застосування:
Препарат застосовується для передпосівної обробки насіння, замочування розсади, обприскування посівів овочевих культур, насаджень плодових дерев та ягідників від хвороб впродовж усього періоду вирощування. Також препарат використовують для обробки грунту для швидкого розкладання рослинних решток та оздоровлення грунту.
- Обробка насіння, замочування насіння
Для обробки насіння (замочування розсади) готують розчин згідно рекомендованих норм (див. табл.). Насіння (розсаду) замочують в день висіву на 40-60 хвилин в підготовленому розчині препарату. Залишки розчину можна використати для поливу насіннєвого ложа. Обробку проводять у затінку.
- Обробка насаджень овочевих культур, плодових дерев, ягідників
Максимальний потенціал препарату реалізується при його застосуванні для профілактики захворювань. Для підтримки позитвного ефекту необхідно проводити обробку рослин впродрвж вирощування з інтервалом 2-3 тижні. В цьому випадку препарат не тільки попереджає розвиток хвороб, але і виступає в ролі стимулятора росту. Обробку рослин необхідно проводити у вечірній або ранковий час, або в похмуру погоду (періоди мінімальної сонячної активності), за температури від +10 до +30 градусів.
- Обробка грунту
Обробку грунту проводять в осінній період відразу після збору урожаю або навесні в передпосівну обробку грунту. Проводять методом обприскування розчином препарату за допомогою ранцевого оприскувача у вечірній або ранковий час, або в похмуру погоду (періоди мінімальної сонячної активності), за температури не менше +5ºС. Після обробки робочим розчином грунт розрихлюється будь-яким способом культивація, дискування, оранка та інші.

Reviews (0)