Добрива

Інформація

Биопрепарат Живая земля Актоверм Збільшити для перегляду

Біопрепарат Жива земля Актоверм

П021

Вага пакета 35 мл. Біоінсектицид Актоверм - призначений для захисту рослин від комах-шкідників, їх личинок та кліщів. Призначення та застосування: рекомендується застосовувати для знищення павутинного кліща, колорадського жука, попелиці, трипсів, білянок, совок, білокрилок, плодожорок, молі, листоверток, п'ядениць тощо. на сільськогосподарських, садових, декоративних культурах та квітах відкритого та закритого ґрунту. Найголовніше, біопрепарат АКТОВЕРМ застосовують для боротьби з личинками різного віку та з імаго шкідників. Токсикогенна дія препарату ґрунтується на властивостях специфічного нейротоксину природного походження – Аверсектину С. Тобто, він уражає нервову систему комах-шкідників та кліщів.

Детальніше

Інформація

Період між обробкою препаратом та першими ознаками його дії 1 - 3 дні.

Ознаки дії: уповільнений рух, параліч та загибель шкідників

Норма витрати: кліщі – 70 мл на 5 л води; баштанна попелиця - 70 мл на 8-10 л води; совки, капустяна моль, колорадський жук, вогнівка, листовійки, пильщики - 35 мл на 4-5 л води.

Діюча речовина: комплекс авермектинів природного походження - Аверсектін С (0,2%). Вони утворюються в процесі життєдіяльності штаму-продуцента стрептоміцету Streptomyces avermitilis і має високу інсектицидну та акарицидну активність.

Максимальна кількість обробок за сезон: 3-4.

Reviews (0)