Категорії

Інформація

Список товарів виробника Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

Торгова марка GL SEEDS™ пропонує високоякісне насіння овочів провідних вітчизняних і європейських фірм-виробників

на сторінку
Показані 121 - 144 із 475 пунктів
  • 4012Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,2 гр. Рослина з прямими стеблами. Квітки поодинокі, на міцних квітконосах, воронковидні дзвіночки ніжно-рожеві. Рослини світлолюбні, зимостійкі, на одному місці ростуть до 6 років. Ґрунти родючі, добре дреновані. Розмножують насінням і діленням куща. Використовують для посадки в альпінарії, бордюри, для зрізання в мініатюрні букети....

  • 2725Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,1 гр. Справжні махрові квіти "Чашка з блюдцем" широкої гами кольорів, ідеальні для сучасних невеликих садів. Відмінні на зріз. На розсаду висівають в березні-квітні, висіваючи рідко по поверхні вологого компосту, присипавши насіння 3 мм компосту. Прикрити поліетиленом до появи сходів. Розсаду тримати на світлі, захищаючи від...

  • 2860Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,15 гр. Надзвичайно холодостійкий, рясно і тривало квітучий сорт. Великі, сліпучо-білі ромашки з темно-синім диском на міцних стеблах до пізньої осені прикрасять квітник, виключно привабливі в букеті. Добре переносить не тільки перші заморозки, а й спеку, не втрачає декоративності в негоду.

  • 3640Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 3 гр. Посухостійкий високоврожайний ранньостиглий (75-78 днів) сорт. Плоди овальні, слабосегментовані, жовті, з крупною сіткою. Шкірка тонка, еластична, з темно-оранжевим малюнком. Середня маса плоду 1,8-2,2 кг. Транспортабельність і лежкість середні.

  • 3600Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 2 гр. Високоврожайний гібрид раннього (65-70 днів) терміну дозрівання. Формує красиві плоди округло-овальної форми з тонкою сіткою, середньою масою 1,8-2,5 кг. Лежкість і транспортабельність відмінні.

  • 3693Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 2 гр. Високоврожайний перспективний середньоранній (70-75 днів) сорт. Плоди кулястої або еліптичної форми, забарвлення плодів золотисто-жовте, сітка суцільна, маса плодів 2,0-2,5 кг. МСорт відносно стійкий проти мучнистої роси і бактеріозу. Рекомендується для споживання в свіжому вигляді і переробки. Лежкість і транспортабельність хороші.

  • 3641Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 2 гр. НОВИНКА! Самий ранній сорт типу «Ананас». Форма плоду овальна, маса - 1,8-2,5 кг, з вираженою сіткою на шкірці. Насіннева камера маленька. Стабільно формує плоди в стресових умовах. Переваги сорту: ранньостиглість, високий урожай, чудовий смак і товарність плодів, стійкість до фузаріозу.

  • 3601Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 2 гр. Середньостиглий, середньоплетистий сорт. Плід кулястий, гладкий, жовто-оранжевий, без малюнка. Товарність і транспортабельність хороші.

  • 2641Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 10 гр. Чудовий, дуже ранній (55-63 дня). Рослина потужна, плетистих, формує по 4-5 великих привабливих овальних плодів з ярковираженной сіткою на шкірці, масою 2-2,5 кг. М'якоть біла, товста, дуже соковита.

  • 3602Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 2 гр. НОВИНКА! Лідер ринкових продажів. Чудовий високоврожайний ранньостиглий (66-72 дня) сорт. Плоди округло-овальні, яскраво-жовтого забарвлення, з повною сіткою. ММаса середнього плоду 2,6-2,8 кг. Врожайність на суходолі - 14,7-19 т / га. Транспортабельність висока. Сорт стійкий до фузаріозного вірусу.

  • 2549Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 2 гр. Сорт скоростиглий, урожайний, транспортабельний. Плоди гарного товарного вигляду, округло-овальні і овальні, великі, жовті, з сіткою. М'якоть плодів біла, товста, розсипчасто-соковита, солодка з динним ароматом, гарного смаку.

  • 3708Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 10 гр. Великоплідний середньостиглий сорт (85-95 днів). Рослини потужні. Плоди подовжені, слабосегментовані, забарвлення фону жовте з смугами оранжевого кольору, маса плода 3,8-6 кг. М'якоть біла, консистенція масляниста, ніжна, дуже солодка, соковита, запашна.

  • 3692Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 5 шт. Однорічна ліана з великим серцеподібним листям. Пагони досягають 3-3,5 м. Декоративні метеликові квітки зібрані в кисті довжиною до 20 см, розташовуються на високих квітконосах. Тривалість цвітіння всієї кисті до 18-20 днів. Боби темно-бордові, глянцеві.

  • 4009Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 5 шт. Невибагливий швидко зростаючий вВимагає опори і підвРослина потужна, більше 3 м у висоту. Листя трилопатеві, з пурпуровим відтінком, квітки метеликові, яскраво-фіолетові, зібрані в кисті довжиною 30 см, з ніжним тонким ароматом. Декоративні боби довжиною 10-11 см, зеленого і фіолетового забарвлення.

  • 2843Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,5 гр. Красива рослина з ніжними, ажурними листками і великими, яскравими квітками помаранчевого забарвлення. Рослина холодо- і посухостійка, віддає перевагу легким дренованим грунтам, помірним поливам. Чудовий сорт для клумб, квітучих газонів, балконів, терас, камСяючі шовковисті пелюстки створюють враження ніжного килима.

  • 4005Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,5 гр. Чудовий морозостійкий однорічник з яскравими, великими, діаметром 5-7 см, махровими і напівмахровими квітками, які немов в польоті над ажурним листям. Віддає перевагу сухим сонячним ділянкам, не переносить надлишку вологи. Використовується для посадок в квітники, рабатки, в квітучих газонах. Незвичайно хороша в мініатюрних букетах.

  • 2713Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0.4 гр. Ця суміш заслуговує особливого визнання. Феєрверк насичених яскравих тонів забезпечує квітнику святкове оздоблення протягом усього сезону. Компактні кущики прекрасні в контейнерах, вазонах, бордюрах і клумбах. При ранньому прищипування рослини здобувають особливий об'єм. Суцвіття з d = 8-9 см блискучих кольорів, що...

  • 2715Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,25 гр. Дуже ефектний сорт з яскравими, оригінальної форми суцвіттями. Рослини прямостоячі, помпонні суцвіття діаметром 3-5 см, білого, рожевого, жовтого, червоного, бузкового забарвлення. Віддають перевагу сонячному, захищеному від вітру, розташуванні. Використовують для посадки в квітниках, балконних та віконних ящиках. Для...

  • 2700Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,25 гр. Одно з найулюбленіших однорічних рослин для квітників і зрізання. Утворює численні стебла заввишки до 100 см Суцвіття густомахрові, d=9-12 см білого, рожевого, червоного, пурпурно-карміного забарвлення.

  • 2844Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,25 гр. Життєрадісна суміш крупно квіткових жоржин. Рослина розкішна, компактна, висотою 45-60 см, квітки ефектні, великі, особливо ошатні, діаметром 14-16 см, цвіте з липня по жовтень. Використовують в квітниках, великими групами на клумбах. Прекрасний матеріал для зрізання. Любить рясний полив і підгодівлі.

  • 2575Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 10 гр. Щоб Ваша улюблена кішка була завжди здорова й енергійна, необхідно урізноманітнити її раціон свіжою зеленню, багатої вітамінами і мікроелементами. Кішки часто поїдають траву для очищення травного тракту від баластних залишків (вовна і ін). Вміст пакета сіють рівним шаром на плоскому піддоні (S=30x35 см), наповненому...

  • 3604Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 3 гр. Сорт для інтенсивних технологій вирощування. Ранньостиглий (36-45 днів) кущовий сорт зі світло-зеленими плодами довжиною 20-25 см, масою 600-900 г. МВикористовується в кулінарії для приготування ікри, запікання, фарширування, заморожування, маринування, незамінний для дитячого і дієтичного харчування. Для отримання надранньої...

  • 3605Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 3 гр. Високоврожайний ранньостиглий (38-42 дня) кущовий сорт. Кущ компактний, без бічних пагонів. Плоди гладкі, світло-зелені, циліндричні, довжиною 18-20 см, масою 500-650 г, однорідні, дозрівають дружно. МЦінується за високу продуктивність, чудовий товарний вигляд, хорошу лежкість і транспортабельність. Для приготування кабачкової ікри,...

  • 2672Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 5 шт. Чудовий суперврожайний холодостійкий партенокарпічний гібрид. Дає гарантований урожай навіть при несприятливих умовах. Кущові рослини утворюють безліч красивих плодів золотисто-оранжевого забарвлення із зеленою зірочкою на вершині. ММолоді плоди до 20 см дуже смачні. Стійкий до несправжньої мучнистої роси. Плодоносить все літо, до...

Показані 121 - 144 із 475 пунктів