Категорії

Інформація

  • 2319П

    Производитель Benary (Германия)

    Насіння в пакеті 30 шт. Багаторічна рослина висотою 60-70 см. Суцвіття-кошики 100% махрові, білого забарвлення, диамером 7-10 см. Рослина характеризується інтенсивним зростанням, раннім і тривалим цвітінням, пелюстками оригінальної форми. Зимостійка, світло - вологолюбна культура, вважає за краще родючі грунти. При рассадном способі вирощування насіння...

  • 2662Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,5 гр. Суперурожайний скоростиглий (38-42 дні) бджолозапильний сорт для відкритого грунту і плівкових теплиць.Утворює по 2-3 зеленці в одному вузлі. Плоди завдовжки 8-10 см, масою 60-100 г, середньобугорчаті, хрусткі, ароматні, без гіркоти.

  • 3168ПЗ

    Производитель Syngenta (Нидерланды)

    Профнасіння Zip-пакет 10 драже в мікропробірці. Тютюн крилатий Саратога F1 (Nicotiana alata Saratoga F1). Одна із самих ранньоквітучих серій на ринку. Кущ карликовий, висота 25-30 см. Квіти лійковидні, діаметром 5-6 см, яскравих забарвлень, з приємним ароматом. Не закриваються ввечері, на відміну від звичайних сортів. Не вимоглива, жаро – та посухостійка...

  • 2199/1П

    Производитель Hem Zaden (Голландия)

    Насіння в пакеті 0,05 гр. Багаторічна трав'яниста рослина родини злакових. Листя - світло-зеленого кольору, довге, вузьке, гладке і гостре. Квітки непомітні. Під час зростання формує об’ємний кущ і, на відміну від інших трав, не поширюється по ділянці. Ця ніжна багаторічна рослина має легкий лимонний запах і цитрусовий смак. Її додають в якості спецій при...

  • 2595Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 5 гр. Один з найбільш високопродуктивних, ультраранніх ( 80-85 днів ) детермінантних сортів. Висота рослини 50-60 см, плоди округлі, яскраво-червоні, глянцеві, щільні, дуже смачні, масою 90-100 г, не розтріскуються. Зав'язуваність плодів висока в будь-літо.

  • 2020/1П

    Производитель NongWoo Bio (Корея)

    Насіння в пакеті 200 шт. Цибуля Вінтер Сільвер — це сорт, який можна вирощувати у закритому ґрунті в будь-який час року. Період розвитку триває близько 60 днів, іноді трохи менше. Даний сорт не утворює цибулини, пір'я насиченого зеленого кольору середньої довжини. Після зрізання цибуля–батун Вінтер Сільвер відростає досить швидко, тому зрізати урожай...

  • 3327СМ

    Производитель ТМ "Смачний"

    Насіння в пакеті 3 гр. Високоврожайний ранньостиглий сорт, період від сходів до технічної стиглості 18-20 днів. Червоні коренеплоди видовжено-циліндричної форми з білим хвостиком, гладенькі, вирівняні, масою 18-25 г.

  • 3532Л

    Производитель ТМ GL Seeds (Украина)

    Насіння в пакеті 0,15 гр. Прекрасний великоплідний, високопродуктивний сорт середнього терміну дозрівання. Рослини потужні, густо вкриті листям, заввишки 1,0-1,2 м. Плоди красиві, насичено-червоні, бездоганно гладкі, великі, масою 400-600г, щільні, з ніжним та відмінним смаком. Ідеально підходить для салатів, овочевих асорті, приготування дуже смачного і...

Купити насіння в Україні поштою

Інтернет магазин КвітаРіум спеціалізується на продажу насіння овочів, квітів, лікарських і пряних рослин.

У тому, що з кожним роком інтернет магазини насіння будуть збільшувати свої темпи зростання, немає сумнівів. Люди дуже швидко звикають до зручності, а після не бажають повертатися до колишнього способу життя. Тому в наші дні насіння поштою замовляють все частіше. Це зручно городникам і це вигідно, адже в Україні інтернет магазин «КвітаРіум» продає насіння в роздріб.

Сьогодні послугами інтернет-магазинів користуються багатьох фермерів і городників, і з кожним роком онлайн продажу викликають все більше довіри у громадян нашої країни. Вони знають, що купити насіння поштою в інтернеті не тільки просто, швидко, вигідно, але і безпечно. Купувати насіння овочів в магазинах, що викликають довіру, значить економити час і кошти, оскільки часто швидкі онлайн покупки обходяться дешевше, ніж придбання насіння на ринках і в роздрібній мережі.

Насіння в роздріб інтернет магазині

Покупці вже давно купують насіння поштою через інтернет-магазини, однак через те, що поки ще не всі обзавелися комп'ютерами, багато хто не має можливості робити онлайн покупки. І все ж не варто недооцінювати інтернет магазини насіння, очевидно, що за ними майбутнє. Щоб виростити багатий урожай овочів і трав на своїх дачних ділянках, сьогодні через інтернет частіше купують насіння городяни. Однак з плином часу все змінюється, і вже багато сільських жителів з успіхом освоюють можливості, що надаються комп'ютерами та інтернетом.

За роки існування нашого інтернет-магазину покупці оцінили по достоїнству роботу, де дуже зручно купувати насіння кращих овочевих і кормових культур, декоративних і пряних рослин, газонної трави. У нашому магазині можна придбати не тільки насіння рослин, але і товари, необхідні для вирощування будь-яких культур. Сьогодні ми пропонуємо насіння популярних гібридів і сортів, які у нас можна купити за мінімально можливими цінами.

У тому, що купити насіння в інтернет-магазині «КвітаРіум» вигідно і дуже зручно, ви переконаєтеся, відвідавши наш сайт kvitarium.com.ua. Заглянувши в інтернет магазин насіння, насіння в якому можна замовити в. будь-який зручний час ви зможете оцінити рівень комфорту покупок і трепетне ставлення до покупців.

Де вигідно купити насіння

Купити насіння - це непросте завдання для любителя-городника. З одного боку, дуже хочеться заощадити, адже насіння, як правило, потрібно багато. З іншого боку, зовсім не хотілося б витратити навіть невеликі гроші на насіння, які не проросте. Де ж вигідніше і вдаліше купити насіння?

Не варто купувати ...

  • У приватних селекціонерів. Вони самі виводять сорти, і пропонують їх недорого, але часто якість насіння залишає бажати кращого. Якщо ж насіння добірні, великі, і після покупки чудово зійшли, то цілком можливо, під виглядом самостійно виведеного сорту вам втридорога продали насіння відомих агрофірм. Порівнюйте ціни!
  • На виставках садово-городніх новинок. Тут завжди добре насіння, прекрасні сорти, але тут їх можна тільки подивитися - адже в ціну на насіння, презентованих на виставці, входить і ціна на оренду стенду! Є також небезпека купити насіння, які призначені для іншої кліматичної смуги.
  • У господарських магазинах і супермаркетах. Тут і ціни високі, і насіння гірше. Хитрі продавці "допоможуть" вам купити насіння старі, які будуть погано сходити або зовсім не зійдуть.

Краще купувати насіння ...

В інтернет-магазині. Інтернет-магазин за оренду не платить, тому тут завжди приємні ціни. Втім, теж потрібно врахувати деякі нюанси.

Насіння поштою Україна

Ми продаємо якісне насіння і пропонуємо:

  • мінімальні ціни на насіння рослин;
  • гарантію якості на весь посадковий матеріал;
  • широкий асортимент;
  • стабільну роботу інтернет магазина насіння «КвітаРіум» в будь-який час доби.

Завдяки зручному дизайну, ви з легкістю знайдете шуканий товар і зможете ознайомитися з ним докладніше. Опис кожної рослини супроводжується зображенням, яке збільшується при натисканні. Перш ніж купити насіння, можна ознайомитися з відгуками наших покупців і додати свою думку про ту чи іншу рослину.

Також надається можливість зв'язатися із нашими співробітниками для того, щоб отримати рекомендації з агротехніки, уточнити інформацію, отримати вичерпну відповідь на будь-яке питання. Ми постаралися створити дуже комфортну атмосферу для покупок, і нагадуємо, що інтернет магазин насіння «КвітаРіум» здійснює доставку в Україну в будь-який населений пункт.

 

Якісне насіння в інтернет магазині КвітаРіум поштою - запорука відмінного врожаю!

  • Наш магазин доставляє товари по всій Україні

     (Нова Пошта, УкрПошта)

  • Можливість оформлення замовлення по телефону

    050-438-06-00

  • Гнучка форма оплати

    Наложенний платіж, переказ на карту ПриватБанка

Гарантія якості

Ми гарантуємо якість товара та відповідність сортів

Завжди допоможемо з вибором рослин

Мінімальна сума замовлення 100 грн.